Brand manager

Als Brand Manager, in een team van vijf, ga jij bijdragen aan het verder laten groeien van het merk No Fairytales in binnen- en buitenland. Van A tot Z ben jij betrokken bij alles op het gebied van marketing. Het bedenken van nieuwe ideeën tot het uitvoeren ervan, is iets waar jij goed in bent en blij van wordt.

Je bent flexibel en hebt een flinke dosis ondernemerschap. Je grijpt graag kansen die zich voordoen en probeert het maximale uit het budget te halen. Daarnaast is het belangrijk dat je behalve creatief, ook strategisch en analytisch kunt denken om de verschillende activiteiten continue te optimaliseren op basis van data, trends en inzichten.

We zoeken een hands-on Brand Manager, die proactief meebouwt aan de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up.

Over No Fairytales

No Fairytales is op een missie om dagelijks eten beter te maken. Eetgedrag veranderen is moeilijk. Daarom verbetert No Fairytales jouw eten: meer groente, minder onnodige calorieën. Begonnen met -de inmiddels bekende- groentetortilla’s, een wereldprimeur, zijn we hard op weg om nog veel meer dagelijkse producten te verbeteren, Zoals de afgelopen jaar gelanceerde burrito en de pas gelanceerde salsa. Bovendien worden er snel meer nieuwe producten gelanceerd, welke ook een stap beter zijn.

We zijn een scale-up die flink groeit en momenteel uit een team van dertien medewerkers bestaat.

Bij No Fairytales krijg je snel veel verantwoordelijkheden en kun jij echt het verschil maken. Daarnaast groei je niet alleen in je rol, maar stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. En last but not least, vieren we graag als klein ambitieus team onze ups (& downs…) met elkaar, in de vorm van gezellige borrels tot memorabele teamuitjes.

Een paar van jouw verantwoordelijkheden uitgelicht…

  • Je neemt de lead in het succesvol introduceren van nieuwe producten op de markt (van verpakkingsdesign tot introductiecampagne).
  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van (tailormade) communicatie- en activatieplannen in binnen- en buitenland
  • Je volgt proactief de trends, ontwikkelingen en resultaten, deelt de belangrijkste inzichten in het team en gebruikt deze bij het maken van nieuwe plannen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in marketing in FMCG.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen, uitrollen en evalueren van marketingcampagnes.
  • Je hebt ervaring met het introduceren van nieuwe producten.
  • Ervaring in – of kennis van de Duitse en/of Engelse markt is een pré, gezien onze internationale ambities (maar geen showstopper )
  • Je hebt ervaring opgedaan in projectmanagement

Solliciteren!?

Ben jij degene die ons team komt versterken en heb je na het lezen van deze vacature nog steeds interesse?  Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. En wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!