Go Back
+ portions

Nachos aux légumes

25 minutes
4 personen
Voici une tortilla nacho typique ! Saviez-vous que vous pouvez aussi préparer de délicieux nachos avec nos tortillas aux légumes ? Elles sont super faciles à préparer, merveilleusement colorées et tellement délicieuses !

Ingrédients

  • 5 tortillas No Fairytales mix naar keuze
  • 1 c.à.s. d’huile d’olive
  • 1 c.à.c. de cumin en poudre
  • 1 boîte de maïs (150 gr)
  • 1 boîte de haricots rouges (200 gr)
  • 2 tomates
  • 1 oignon rouge
  • 1 avocat
  • 0,5 c.à.s. Piment en flocons
  • 10 gr Coriandre
  • 25 gr de roquette
  • Sauce à l’ail, végétalienne facultatif
  • Sel et poivre
Nachos

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Snijd de tortilla’s in driehoeken. Meng met de olijfolie en breng op smaak met het komijnpoeder en zout en peper. Verdeel de tortillapunten over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 4-5 minuten bruin en knapperig.
  • Giet de mais en kidneybonen af, spoel af en laat goed uitlekken in een vergiet. Snijd de tomaten en de rode ui in kleine blokjes. Snijd de avocado in blokjes en prak met een vork tot je guacamole hebt. Breng de guacamole op smaak met een snuf peper, zout en chilivlokken. Hak de koriander met steeltjes grof.
  • Verdeel de nacho’s over een diepe schaal. Verdeel de rucola overheen. Meng de tomaat, rode ui, mais en kidneybonen door elkaar en schep over de nacho’s.
  • Garneer met de guacamole, koriander en eventueel nog een knoflooksausje.