Transformez votre tortilla en une pizza en un tournemain. Un délice à partager ! De plus, grâce à sa fine croûte, cette tortizza est non seulement croustillante mais également nettement moins calorique que sa petite sœur italienne. Suivez la recette ou préparez votre propre tortizza avec des restes de légumes et de fromage dénichés dans votre frigo.
Ingrédients
2tortillas à la carotte No Fairytales
200grChampignons
150grMascarpone
150grMozzarella
100grJambon Serrano
1handjeRoquette
Tomates concassées
1c.à.c.de concentré de tomates
1c.à.c.de sucre de canne
Basilic frais
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden
Doe alle ingrediënten voor de tomatensaus in een kleine steelpan en laat 5 minuten sudderen terwijl je roert. Laat de saus vervolgens afkoelen.
Snijd de champignons in plakjes en bak ze goudbruin.
Leg de groentetortilla’s op bakpapier en beleg met de tomatensaus. Beleg vervolgens met de champignons.
Maak kleine balletjes van de mascarpone en leg deze op de champignons.
Beleg de tortizza’s vervolgens met kleine stukjes mozzarella. Scheur de serranoham en leg deze als laatste op de tortizza’s.
Leg de tortizza’s 5-7 minuten in de voorverwarmde oven tot de randen goudbruin en knapperig zijn en de kaas is gesmolten. Garneer met een handje rucola.