Head of Finance – part-time

Wij zijn op zoek naar een (part-time) Head of Finance. No Fairytales is een snelgroeiende, succesvolle food scale-up met een bevlogen team van 14 man. Het team van No Fairytales werkt hard om als challenger consumenten te verrassen met voeding die een stap gezonder is. De introductie van No Fairytales eerste product ‘de groentetortilla’, een wereldprimeur, heeft als ‘gamechanger’ gefungeerd in een markt die voorheen gekenmerkt werd door weinig innovatie. No Fairytales heeft daarmee de tortillamarkt flink opgeschud en een unieke positie weten te veroveren. Sinds de oprichting in 2016 zijn de groentetortilla’s van No Fairytales inmiddels te koop bij meer dan 4000 supermarkten in vijf Europese landen en is onlangs met succes een tweede product gelanceerd: de vriesverse burrito. De ambitie is om dit jaar de consument nog met 2 of 3 innovatieve gezondere producten te verrassen.

Om deze ambitieuze groei in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een Head of Finance voor 2 a 3 dagen in de week, iemand die de business kan ondersteunen, sterk is in analyse, projectie en het bewaken van de financiële bedrijfspositie. En ook gewend is om een extern boekhoudkundig- en financieel administratiebureau aan te sturen. Kortom een ambitieus financieel onderlegd en ervaren persoon die samen met ons graag het verschil in gezonde voeding én gezonde business maakt.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je bent verantwoordelijk voor het begrotings-/budgetteringsproces, de jaarrekening, meerjarenplanningen en monitort de externe financiële administratie.
 • Je bewaakt de financiële positie en resultaten van het bedrijf.
 • Je overziet de planning & control cyclus, analyseert de periodieke financiële rapportages, balansen en de winst-en-verliesrekeningen.
 • Je geeft financiële informatie en adviezen aan het management en bereidt met hen het financiële beleid voor.
 • Je zorgt voor de financiële analyse bij business cases van nieuwe producten en daagt het team uit vanuit financieel perspectief alsook vanuit bedrijfsperspectief.

Wie zoeken wij?

 • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau
 • Minimaal 8 jaar werkervaring op het gebied van finance & controlling
 • Track record op het gebied van financieel adviseren van groeiende bedrijven.
 • Goed analytisch vermogen gecombineerd met ondernemersgeest
 • Je hebt een eigen mening en vindt het leuk om vanuit financieel oogpunt de business te challengen
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je kunt je flexibel opstellen en vindt het leuk om in en dynamische omgeving te werken

Wat bieden we jou?

Een gevarieerde en leerzame functie bij een innovatieve en inspirerende food scale-up, die de nationale en internationale markt aan het veroveren is. Je wordt hier uitgedaagd om te groeien en samen te bouwen aan een inspirerend merk die de consument een stapje gezonder wil laten eten. Je hebt een impactvolle functie en daarnaast kom je te werken in een heel gezellig team!

Solliciteren!?

Heb je interesse in de functie Head of Finance? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

No Fairytales heeft momenteel haar kantoor aan de Danzigerkade 13F in Amsterdam