(Inter) national Sales Manager


Over No Fairytales

No Fairytales is op een missie om dagelijks eten beter te maken. Eetgedrag veranderen is moeilijk. Daarom verbetert No Fairytales jouw eten: meer groente, minder onnodige calorieën. Begonnen met -de inmiddels bekende- groentetortilla’s, een wereldprimeur, zijn we hard op weg om nog veel meer dagelijkse producten te verbeteren. Zoals de afgelopen jaar gelanceerde burrito en de pas gelanceerde salsa. Bovendien worden er snel meer nieuwe producten gelanceerd, welke ook een stap beter zijn.

We zijn een scale-up die flink groeit en momenteel uit een team van dertien medewerkers bestaat.

Bij No Fairytales krijg je snel veel verantwoordelijkheden en kun jij echt het verschil maken. Daarnaast groei je niet alleen in je rol, maar stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. En last but not least, vieren we graag als klein ambitieus team onze ups (& downs…) met elkaar, in de vorm van gezellige borrels tot memorabele teamuitjes.

De Rol

Als International Sales Manager zorg je voor groei van No Fairytales bij bestaande- en nieuwe (inter)nationale retail accounts. In deze rol speel je een fundamentele rol bij de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up.

Je bent een ondernemende sales persoon die No Fairytales in binnen- en buitenland nog beter op de kaart kan zetten. Je voelt je comfortabel in het managen van belangrijke supermarktketens omdat je ervaring hier al ligt. Daarbij heb je een echte ondernemende mindset, ziet en pakt kansen en weet je plannen cijfermatig goed te onderbouwen.

Een paar van jouw verantwoordelijkheden uitgelicht:

  • Je neemt de lead in het succesvol op- en uitbouwen van (inter)nationale partnerships (retail: supermarkten, distributeurs en/of agenten).
  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van impactvolle  jaardeals en de uitvoering daarvan, en budgetverantwoordelijk voor jouw klanten.
  • Je analyseert (nieuwe) markten voor meerdere product-categorieën, maakt een plan hoe deze markten het beste te veroveren en voert dat plan uit van A tot Z.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt circa 4-8 jaar werkervaring waarvan enkele jaren relevante sales ervaring in FMCG en ervaring in werken met supermarktketens.
  • Je bent een ondernemende relatiebouwer die communicatief sterk is en cultureel sensitief. Daarbij werk je gestructureerd en op basis van goeie analyses.
  • Je hebt ervaring in het managen van het volledige salesproces; van leads genereren tot de deal closen en het op- en uitbouwen van de relatie met potentiële- en bestaande Retail klanten en andere partners.
  • Je bent een gedreven sales professional die met succes nieuwe business kansen en partnerships creëert.
  • Ervaring met retailers in DACH, Frankrijk en/of Verenigd Koninkrijk en een relevant netwerk in die markten is een pré.

Solliciteren!?

Ben jij degene die ons team komt versterken en heb je na het lezen van deze vacature nog steeds interesse?  Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. En wij komen zo snel mogelijk bij jou terug!