Junior Content Creative

Als Junior Content Creative, in een team van vier, ga jij bijdragen aan het verder laten groeien van het merk No Fairytales in binnen- en buitenland. Van A tot Z ben jij betrokken bij alles op het gebied van (online) marketing.

We zoeken voor deze rol een hands-on Junior Content Creative die proactief meebouwt aan de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up. Je bent flexibel en hebt een flinke dosis ondernemerschap. Je grijpt graag kansen die zich voordoen en probeert altijd het maximale eruit te halen. Het bedenken van nieuwe ideeën tot het uitvoeren ervan, is iets waar jij goed in bent en blij van wordt. Je bent medeverantwoordelijk voor het managen van onze groeiende social media kanalen. Je bedenkt en creeërt content,je schrijft passende copies in de juiste tone of voice, en analyseert en evalueert alle inzet op onze kanalen.

No Fairytales is een scale-up die flink groeit en bestaat momenteel uit een team van veertien medewerkers. Er zullen de komende maanden nog enkele teamgenoten bij komen. Een goede gezondheid is de basis voor een lang, gelukkig en positief leven. Wij geloven dat het mogelijk is om gevarieerder te eten zonder je eetgedrag ingrijpend te veranderen. No Fairytales ontwikkelt lekkere producten door veel gegeten bestaande producten een stapje beter te maken. Met eenvoudige stapjes op weg naar een gezonder leven. Real food. Real Story. No Fairytales.  

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je helpt met de ontwikkeling en implementatie van onze social strategy die aansluit bij onze merkpositionering.
 • Je beheert onze social media kanalen; aan de hand van een always-on content kalender speel je in op de juiste momenten met de juiste content, zo weet je altijd verrassende content en copies te creëren (ook in samenwerking met ons design- en socialmedia bureau.) 
 • Je bent verantwoordelijk voor alles rondom community management en staat graag dagelijks in contact met onze fans.  
 • Je helpt met het verder verbeteren en uitbreiden van onze website in samenwerking met onze webdeveloper. 
 • Je bepaalt welke email marketing topics worden behandeld in onze ‘Bit Better Newsletter’.
 • Je verzamelt, analyseert, en evalueert de inzet op alle kanalen en optimaliseert de content op basis van jouw learnings.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het vinden van de juiste partnerships om onze online kanalen verder te laten groeien.  

Jouw ervaring

 • Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok hebben geen geheimen voor jou. Je weet wat er speelt en kan dit doorvertalen naar nieuwe content.
 • Enige ervaring en bovenal affiniteit met Photoshop, Business Facebook en Mailchimp is belangrijk en een pré.
 • Goede projectmanagement skills en het leuk vinden om creatief bezig te zijn. 
 • Je bent goed in Nederlands en Engels en hebt gevoel voor het vinden van de juiste tone of voice.

Solliciteren!?

Heb je interesse in de functie Junior Content Creative? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

No Fairytales heeft momenteel haar kantoor aan de Danzigerkade 13F in Amsterdam.