3elViolife veganalternatief voor geraspte Mozzarella
2elpijnboompitten
6cherrytomaatjes
2tlItaliaanse kruiden
2handjesrucola
Instructies
Meng de kookroom, pesto en 1/3 van de de vegan kaas in een kom en zet apart.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot deze goudbruin kleuren.
Snijd de cherrytomaatjes in dunne plakjes en bestrooi met Italiaanse kruiden.
Leg een worteltortilla op het werkblad en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten. Bestrijk het kwart rechstonder met 1 el pesto-kaassaus. Beleg het kwart rechtsboven met rucola en bestrooi met 1 el pijnboompitten. Bestrooi het kwart linksboven met 1 el geraspte mozzarella en het laatste kwart linksonder met cherrytomaatjes.
Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
Bak de tortilla’s in een koekenpan goudbruin in 2 min. per kant.