Ga terug
+ servings

Tortilla met vega gehaktballetjes

15 minuten
2 personen
Tijd voor een Italiaanse feestje! Want wie houdt er nou niet van (vegetarische) Italiaanse gehaktballetjes? Je zet dit kleurrijke feestje in een handomdraai op tafel..  Tricolore? Si!!

Ingrediënten

  • 5 paprika-chili tortilla's
  • 250 gr garden gourmet vegetarische balletjes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 sjalotten
  • 1/2 limoen
  • 10 gr kruiden (dragon, kervel, salie, oregano)
  • 50 gr trostomaatjes
  • 100 gr puntpaprika gepoft
  • 50 gr rucola
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • Basilicum
Italiaanse vegetarische gehaktballetjes

Instructies

  • Bak de sjalotten samen met de knoflook. Voeg de olijfolie toe, gevolgde door de fijngehakte kruiden.
  • Bak in een aparte pan de vegetarische gehaktballetjes. Zodra deze krokant gebakken zijn, voeg je ze bij de dressing toe.
  • Maak het op smaak met het sap en rasp van de citroen en vers gedraaide zwarte peper.
  • Rooster de tortilla kort in een pan, beleg het daarna met de gehaktballetjes. Vul de tortilla tot slot met de tomaat, verse basilicum, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.