Zin in een frisse wrap met tonijn voor de lunch? Probeer dan eens onze groentewrap met tonijnsalade, kaas en nog veel meer groente. Super lekker en ook nog eens super eenvoudig. Dat is dus gemakkelijk een stapje beter. Let’s roll!Dit recept komt uit het ‘it’s a wrap!’ kookboek. Op zoek naar nog meer recept inspiratie? Bestel het kookboek hier.
Ingrediënten
1pakjeNo Fairytales paprika-chili tortilla’s
100gChinese kool, gesneden
4plakjescheddar kaas
1bliktonijn op water
3bosuien
1 stengelbleekselderij
1elkappertjes
3elyoghurtmayonaise
1tlsamba badjak
zout & peper, naar smaak
Instructies
Laat de tonijn uitlekken. Snijd de bosui in dunne reepjes, de bleekselderij in kleine blokjes, en hak de kappertjes fijn.
Meng de bosui, bleekselderij, en kappertjes met de uitgelekte tonijn, de mayonaise en de sambal. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
Beleg de tortilla’s in het midden met de tonijnsalade, de Chinese kool, en de cheddar.
Vouw alle hoeken naar binnen tot een soort envelopje. Bak de envelopjes in een panini- of tosti-ijzer tot ze mooie grillstrepen hebben en de kaas gesmolten is.