Ga terug
+ servings

Proteïnewraps met geroosterde kip

25 minuten
4 personen
Verwen jezelf na een fanatiek sportklasje met deze wraps met geroosterde kip en wortelpuree! Tip: gebruik onze verse salsa (ipv zelfgemaakte salsa) als je weinig tijd hebt. Enjoy!

Ingrediënten

  • 1 el picadillo kruidenmix
  • 1 el honing
  • 2 el olijfolie
  • 4 kippendijtjes
  • 800 gr winterwortelen geschild
  • 1 tl komijn
  • 0,25 witte kool
  • 150 gr tomaat
  • 1 kleine rode ui
  • 5 gr verse koriander
  • 1 limoen
  • 8 worteltortilla's
Proteinwrap med ristet kylling

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de picadillomix met de honing en olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout en wrijf de kippendijtjes hiermee in. Leg ze in een lage ovenschaal en rooster in 25 minuten gaar in de oven.
  • Snijd ondertussen de wortelen in stukken en kook ze in 20 minuten zacht en gaar.
  • Snijd de witte kool in dunne reepjes.
  • Snijd voor de salsa de tomaat, ui en koriander superfijn. Rasp de limoenschil erbij en pers het sap van de limoen erover uit. Meng alles door elkaar.
  • Giet de wortelen af, voeg de komijn toe en stamp ze tot een puree. Breng op smaak met peper en zout naar wens.
  • Besmeer de wraps met de wortelpuree en beleg met de kip, witte kool en tomatensalsa.