Crispy Chili Tortilla borrelplank deluxe, but we keep it simple! Met deze drie feestelijke toppings zet je in no time iets speciaals op tafel en steel je de show bij elk etentje met vrienden (of gewoon lekker zelf op te eten).
Ingrediënten
1pakjeMini tortilla Crispy chili (8 stuks)
75gramVerse, rauwe tonijn in blokjes
2eetlepelRoomkaas
1/2Avocado in plakjes
1theelepelFurikake
1Bos ui
2 eetlepelsMunt pestokant en klaar of zelf gemaakt
100gramCocktail garnalenin knoflook gemarineerd
2theelepelsMuhammara
1Tomaat in blokjes
HandjeGeroosterde amandel schaafsel
HandjeGefrituurde uitjeskant en klaar
2eetlepelsKerrie hummus
HandjeBaby bladspinazie
100gramGebakken kibbeling
HandjeRode kool dun geschaafd in azijn
1eetlepelWasabi mayonaise
Instructies
Verwarm de Mini Crispy Chili Tortilla 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C zodat de tortilla lekker knapperig wordt.
Crispy Chili Tortilla met Tonijn & Avocado: 1. Besmeer de crispy chili tortilla dun met roomkaas. 2. Verdeel plakjes avocado over de tortilla. 3. Leg hierop blokjes verse tonijn. 4. Bestrooi met furikake en voeg reepjes bosui toe.
Crispy Chili Tortilla met Muntpesto & Garnalen: 1.Smeer een dunne laag muntpesto over de crispy chili tortilla. 2. Verdeel de in knoflook gemarineerde cocktailgarnalen erover. 3. Mix de muhammara met stukjes tomaat en doe een schepje op de tortillas. 4. Bestrooi met geroosterde amandelschaafsel en gefruite uitjes voor extra crunch.
Kerriehummus & Kibbeling: 1. Verwarm de kibbeling zoals aangegeven op de verpakking. 2. Besmeer de tortilla met kerriehummus. 3. Leg er een paar blaadjes babyspinazie op. 4. Verdeel stukjes warme kibbeling erover. 5. Voeg dun geschaafde rode kool in zuur toe. Maak af met een swirl wasabimayo.