Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mini tortilla's Crispy Chili met cottage cheese & kip
Borrel
,
Diner
,
Lunch
,
Snack
20
minuten
min
4
personen
Make your own protein power wraps met onze Crispy Chili Mini tortilla's
Ingrediënten
▢
1
pakje
Mini Tortilla Crispy Chili
8 mini tortilla's
▢
200
gram
Cottage Cheese
▢
75
gram
Boerenkool
fijngesneden
▢
300
gram
Kipfilet
▢
150
gram
Cherrytomaatjes
in partjes
▢
1/2
bosje
Verse peterselie
▢
2
Snackkomkommers
in dunne reepjes
▢
Zout & Peper
▢
4
eetlepel
Honing-mosterd dressing
kant-en-klaar of zelfgemaakt
Instructies
▢
1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg eventueel een bouillon blokje toe.
▢
2. Zet het vuur laag zodat het water net onder het kookpunt blijft (het mag niet borrelen).
▢
3. Leg de kipfilets in het water en pocheer ze 12–15 min., tot ze gaar zijn (kerntemperatuur ±75 °C).
▢
4. Haal de kip uit het water, laat even rusten en trek uit elkaar.
▢
5. Besmeer elke Mini Crispy Chili Tortilla met een royale lepel cottage cheese.
▢
6. Strooi wat boerenkool op de tortilla en beleg met de kip.
▢
7. Mix de cherrytomaatjes met de peterselie en leg samen met komkommer op de tortilla
▢
8. Drizzle de honing-mosterd dressing over de mini tortilla's