De BBQ Chickenburrito's passen perfect bij een heerlijke zelfgemaakte guacamole. Serveer met maïskolven om deze maaltijd helemaal af te maken.
Ingrediënten
2BBQ chicken burrito's
2maïskolven
1elboter
1avocado
1limoengeperst
1klein rood uitjegesnipperd
1teentjeknoflookfijngehakt
1elzure room
0,5tlchilivlokken
zout
1handjekoriander
Instructies
Bereid de BBQ Chickenburrito’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de maiskolven in 10 minuten gaar, verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de maiskolven al kerend goudbruin.
Halveer de avocado en verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en prak. Voeg het limoensap, de rode ui en de knoflook toe met een snufje zout. Meng door elkaar.
Lepel de zure room over de maiskolven. Bestrooi met de chilivlokken, zout en koriander.