Ga terug
+ servings

Mexicaanse burritos

30 minuten
3 personen
Met deze burrito ovenschotel waan je jezelf zo in Mexico! En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn - met onze groentewraps en HAK Mexicaanse gekruide burrito schotel en Philadelphia roomkaas kom je al een heel eind. Let's go burritoooo! ????????

Ingrediënten

  • 2 worteltortilla's
  • 2 paprika-chili tortilla's
  • 2 bietentortilla’s
  • 250 gr rundergehakt (of vegetarisch gehakt)
  • 1 pak HAK Mexicaanse gekruide burrito schotel
  • 1 blik maïs
  • 125 gr Philadelphia roomkaas
  • 100 gr geraspte kaas
  • 50 gr tomatensalsa
  • 1 bosui
  • 2 limoenen
Burritos

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200º. Rul het gehakt en snij ondertussen de bosui fijn. Als het gehakt bijna gaar is voeg je de HAK Mexicaanse bonenschotel en mais toe. Roer regelmatig door en laat zo nog een paar minuten pruttelen.
  • Smeer ondertussen de tortilla’s in met een beetje Philadelphia roomkaas. Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s, vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal. Smeer over de tortilla’s de tomatensalsa en strooi er een beetje geraspte kaas overheen.
  • Zet de ovenschaal in de oven en bak de burrito’s in 10-12 minuten op 200 º.
  • Snijd de limoen in partjes en zet in bakjes op tafel samen met de bosui.