Project omschrijving
Fajita-wraps met kip en rodekool
40 Minuten

Ingrediënten
- 400 g kipfilet
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 tl knoflookpoeder 1 el paprikapoeder 4 el olijfolie
- 1 blikje mais (uitgelekt) 2 avocado’s
- 300 g rodekool
- 8 paprika-chilitortilla’s
Bereiding
- Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in lange dunne repen.
- Doe de kip, uien, paprika, knoflookpoeder, paprikapoeder en olijfolie in een schaal. Voeg peper naar smaak toe en schep goed om. Laat de kip afgedekt minstens 30 minu- ten in de koelkast marineren.
- Verhit een koekenpan (zonder extra olie) en bak het kipmengsel 8 minuten op matig vuur.
- Giet de mais af, spoel af en laat uitlekken. Snijd de avocado in plakjes en prak deze tot een glad mengsel (crème). Snijd de rodekool in fijne reepjes.
- Besmeer de tortilla’s met de avocadocrème en verdeel er het kipmengsel, de rodekool en de mais over.
- Serveer de tortilla’s aan tafel en rol ze op.