Project omschrijving

Italian tortilla met cherrytomaatjes en pesto

10 Minuten

Deze Italiaanse tortilla met cherrytomaatjes en pesto is supersnel, en helemaal vegan. Vullen, vouwen en smullen maar!

Gemaakt
met

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de kookroom, pesto en 1/3 van de de vegan kaas in een kom en zet apart.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot deze goudbruin kleuren.
  3. Snijd de cherrytomaatjes in dunne plakjes en bestrooi met Italiaanse kruiden.
  4. Leg een worteltortilla op het werkblad en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten. Bestrijk het kwart rechstonder met 1 el pesto-kaassaus. Beleg het kwart rechtsboven met rucola en bestrooi met 1 el pijnboompitten. Bestrooi het kwart linksboven met 1 el geraspte mozzarella en het laatste kwart linksonder met cherrytomaatjes.
  5. Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
  6. Bak de tortilla’s in een koekenpan goudbruin in 2 min. per kant.

Andere recepten

Is dit recept glutenvrij

Ja dit is een glutenvrij recept

Hoelang is de bereidingstijd

De bereidingstijd is twaalf minuten