Junior Supply Chain planner

No Fairytales is een snel groeiende, succesvolle food scale-up met een bevlogen team van 14 man. Sinds de oprichting in 2016 zijn de 4 varianten groentetortilla’s van No Fairytales inmiddels te koop bij meer dan 4000 supermarkten in vijf Europese landen en is onlangs met succes de diepvries burrito gelanceerd.

Deze groei moet in goede banen worden geleid en daar komt veel bij kijken, ook wat betreft het managen van de supply chain & de samenwerking met onze ketenpartners. Daarom zoeken we voor ons supply chain team een Jr Supply Chain Planner, een rijzende ster die van een uitdaging houdt en de wereld een stapje beter wil maken.

Als planner ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen in de supply chain van No Fairytales; je beheert de forecasts, je bent verantwoordelijk voor de productie opgave, stemt orders af met onze partners en zorgt ervoor dat er altijd genoeg product op voorraad is. Je wordt het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en kan snel maar correct handelen.
Om intern en extern de beste afstemming te bereiken draag je zorg voor een up-to-date forecast op basis van alle beschikbare data zoals productie/verkoop historie, promotie kalender en geplande marketingcampagnes. Je bent daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan snel samen met sales (S&OP) inspelen op wijzigingen in de markt.

We zoeken een nieuwe speler in ons team die analytisch vaardig is, weet van aanpakken, maar zich ook flexibel op kan stellen zodat we altijd het beste resultaat kunnen bereiken. Het werk bij No Fairytales is geen dag hetzelfde, er komen altijd nieuwe uitdagingen op je pad.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met een afgeronde HBO-/WO-opleiding in supply chain gerelateerde studie;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Analytisch vaardig, je kunt data analyseren & conclusies trekken om de keten beter aan te sturen;
  • Je kunt je flexibel opstellen, geen dag is hetzelfde en elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.
  • Communicatief sterk, je werkt graag samen met zowel interne- als externe partners;
  • Je pakt uitdagingen aan, waarbij je meedenkt met partners maar het belang van No Fairytales altijd behartigt;
  • Ervaring in de voedselindustrie is een plus, maar niet noodzakelijk;

Solliciteren!?

Heb je interesse in de functie Medior Product Developer? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

No Fairytales heeft momenteel haar kantoor aan de Danzigerkade 13F in Amsterdam.

Geen acquisitie!