Lead manager Out Of Home

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Lead / Manager Out Of Home. Als lead voor het Out Of Home kanaal (OOH) van No Fairytales ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor dit kanaal. Je belangrijkste doel is dit kanaal te laten groeien. Naast het behoud van de bestaande OOH partners, ben je een enorme bouwer, heb je veel energie om alle kansen die zich in dit kanaal voordoen te verzilveren, om zo nog meer mensen te inspireren om een stap beter te eten. Je hebt al een hecht netwerk van OOH-klanten, zoals groothandels, cateraars, to go formules, en vrijetijdsvoorzieningen om je heen. Klaar om samen met ons de lat in ons OOH-kanaal hoger te leggen?

Een samenvatting van jouw rol:

  • Als lead van dit kanaal maak je een strategisch plan met als doel het OOH kanaal van No Fairytales te laten groeien, allereerst in Nederland en daarna buiten de grenzen.
  • Je signaleert alle kansen en maakt afgewogen keuzes welke partnerships bij ons passen en bijdragen om nog meer mensen te verleiden om meer groenten te eten; Omdat er zich zoveel kansen voordoen, ben je vaardig in het maken van de juiste beslissingen welke kansen met welke prioriteit verzilvert kunnen worden.
  • Je bent je bewust van de mooie partnerships die al bestaan en bouwt samen met deze bestaande partners continue aan mooie proposities voor de eind klant.
  • Je bent P/L verantwoordelijk voor het OOH kanaal.

Bijna overbodig om te zeggen, maar we verwachten natuurlijk alleen van je dat je de klanten bezoekt op basis van wat de pandemie ons toestaat. We willen in de eerste plaats dat jij en alle anderen veilig blijven!

De ideale kandidaat

Stuur ons je sollicitatie als onze nieuwe collega als je eraan toe bent om de volgende stap in je OOH carrière te zetten!

Je komt met ongeveer 5-6 jaar ervaring uit de Out of Home Sales/Business Development (in de FMCG industrie). Je hebt ervaring als lead in het OOH kanaal, dan wel de sterke overtuiging deze lead rol aan te kunnen. Je bent ambitieus, een bouwer, oog voor mooie kansen en krijgt energie van partnerships bouwen. Naast je sociale eigenschappen ben je creatief met je ideeën, je kunt out of the box denken, nieuwsgierig, eerlijk en durf je fouten te maken. Je streeft ernaar om de lat voor jezelf en voor No Fairytales altijd hoger te leggen.

Over No Fairytales

No Fairytales, bekend van de groentetortilla’s, is een scale up die hard groeit. We bestaan momenteel uit een enthousiast team van 12, en met de uitstaande vacatures, zal dit de komende maanden nog verder uit gaan breiden. De missie van No Fairytales is om zoveel mogelijk mensen te verrassen met onze producten, die lekker én een stapje gezonder zijn. Gezond eten moet namelijk iets zijn waar je niet bij na hoeft te denken. We zijn 5 jaar geleden gestart met onze groentetortilla’s en er zullen meerdere innovaties gaan volgen, passend bij onze missie. Inmiddels zijn onze tortilla’s verkrijgbaar in ruim 3.000 supermarkten in 5 landen, alsook binnen het Out of Home (OOH) kanaal waarin we consumenten nog meer kunnen verleiden om een stapje gezonder te gaan eten, middels onze producten bij o.a. to go locaties, zoals AH to go, petrol locaties zoals Shell, BP en SPAR, kantoorlocaties, keurslagers, etc.

Wat bieden wij jou?

  • De kans om een substantiële groei van het OOH kanaal van No Fairytales neer te zetten
  • Een enthousiast team van leuke, gedreven collega’s met veel liefde voor onze missie
  • Een inspirerende en snelgroeiende internationale werkomgeving waarin je kunt laten zien dat het ook anders kan en waarin je constant wordt uitgedaagd.
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan No Fairytales en onze missie. Alleen samen kunnen we mensen een stap beter laten eten!
  • Zodra we weer vanuit kantoor gaan werken, elke dag een lekkere lunch
  • En natuurlijk, heerlijke groentetortilla’s ;-)

 Solliciteren!?

Klaar om met ons meer impact te maken en verder te groeien? Stuur ons jouw sollicitatie per e-mail (met jouw motivatie en CV) naar contact@nofairytales.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

No Fairytales heeft momenteel haar kantoor aan de Wilgenweg 8a in Amsterdam Noord.