Fajita-wraps met kip en rodekool

40 minuten
4 personen
It's fiesta time! Probeer deze fajita-wraps met kip en rodekool gemaakt met onze paprika-chili wraps! Een heerlijke combinatie en met lekker veel groenten! Are you up for it?

Ingrediënten

4
4 personen
  • 400 gr kipfilet
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el paprikapoeder
  • 4 el olijfolie
  • 1 blikje maïs
  • 300 gr rodekool
  • 8 paprika-chili tortilla's
App ingrediënten

Instructies

  • Snijd de kipfilet in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in lange dunne repen.
  • Doe de kip, uien, paprika, knoflookpoeder, paprikapoeder en olijfolie in een schaal. Voeg peper naar smaak toe en schep goed om. Laat de kip afgedekt minstens 30 minuten in de koelkast marineren.
  • Verhit een koekenpan (zonder extra olie) en bak het kipmengsel 8 minuten op matig vuur.
  • Giet de mais af, spoel af en laat uitlekken. Snijd de avocado in plakjes en prak deze tot een glad mengsel (creÌ€me). Snijd de rodekool in fijne reepjes.
  • Besmeer de tortilla’s met de avocadocreÌ€me en verdeel er het kipmengsel, de rodekool en de mais over.
  • Serveer de tortilla’s aan tafel en rol ze op.
Paprika Chili tortilla2024-10-11T13:30:20+01:00

Gemaakt
met

Andere recepten