Kleurrijke wraps uit de oven
3 personen
Maak met deze Mexicaanse burrito’s een kleurrijke fiesta
Ingrediënten
- 2 worteltortilla's
- 2 paprika-chili tortilla's
- 2 bietentortilla’s
- 250 gram rundergehakt (of vegetarisch gehakt)
- 1 pak Burritoschotel mix (HAK)
- 1 blik maïs
- 125 gram Philadelphia roomkaas
- 100 gram geraspte kaas
- 50 gram tomatensalsa
- 1 bosui
- 2 limoenen
App ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Rul het gehakt en snij ondertussen de bosui fijn. Als het gehakt bijna gaar is voeg je de burritoschotel mix en mais toe. Roer regelmatig door en laat zo nog eenpaar minuten pruttelen.
- Smeer ondertussen de tortilla’s in met een beetje Philadelphia roomkaas. Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s, vouw ze dicht en leg ze in een ovenschaal. Smeer over de tortilla’s de tomatensalsa en strooi er een beetje geraspte kaas overheen.
- Zet de ovenschaal in de oven en bak de burrito’s in 10-12 minuten op 200 graden.
- Snijd de limoen in partjes en zet in bakjes op tafel samen met de bosui.