Mini tortilla's Crispy Chili met pompoen & geitenkaas
4 personen
Herfst op een tortilla: met pompoen, romige geitenkaas en knapperige pecannoten. Deze crispy chili tortilla’s zijn niet alleen kleurrijk, maar ook verrassend makkelijk te maken. Perfect voor een cozy, herfst avond.
Ingrediënten
- 8 Mini tortilla Crispy Chili 1 pakje
- 400 gram Pompoen
- 2 Rode uien
- 200 gram Rode kool in grove stukken gesneden
- 200 gram Kikkererwten uit blik, afgespoeld & uitgelekt
- 2 eetlepels Ras el hanout
- 3 eetlepels Olijfolie
- 75 gram Pecannoten
- 150 gram Zachte geitenkaas
- 1/2 bosje Platte peterselie
App ingrediënten
Instructies
- 1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 2. Meng de pompoenschijfjes, uienpartjes, rodekoolstukken en kikkererwten in een ruime kom. Voeg de olijfolie, ras el hanout, een snuf zout en peper toe en schep goed om.
- 3. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 25–30 min., tot de groenten zacht zijn en licht gekarameliseerd.
- 4. Verdeel het geroosterde groentemengsel over de Mini Crispy Chili Tortilla’s.
- 5. Verkruimel de geitenkaas erover.
- 6. Bestrooi met grof gehakte pecannoten en verse peterselie voor extra crunch en frisheid.
- Extra tip: Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan voor extra smaak.