Mini tortilla's Crispy Chili met pompoen & geitenkaas

35 minuten
4 personen
Herfst op een tortilla: met pompoen, romige geitenkaas en knapperige pecannoten. Deze crispy chili tortilla’s zijn niet alleen kleurrijk, maar ook verrassend makkelijk te maken. Perfect voor een cozy, herfst avond.

Ingrediënten

4
4 personen
  • 8 Mini tortilla Crispy Chili 1 pakje
  • 400 gram Pompoen
  • 2 Rode uien
  • 200 gram Rode kool in grove stukken gesneden
  • 200 gram Kikkererwten uit blik, afgespoeld & uitgelekt
  • 2 eetlepels Ras el hanout
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 75 gram Pecannoten
  • 150 gram Zachte geitenkaas
  • 1/2 bosje Platte peterselie
App ingrediënten

Instructies

  • 1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2. Meng de pompoenschijfjes, uienpartjes, rodekoolstukken en kikkererwten in een ruime kom. Voeg de olijfolie, ras el hanout, een snuf zout en peper toe en schep goed om.
  • 3. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 25–30 min., tot de groenten zacht zijn en licht gekarameliseerd.
  • 4. Verdeel het geroosterde groentemengsel over de Mini Crispy Chili Tortilla’s.
  • 5. Verkruimel de geitenkaas erover.
  • 6. Bestrooi met grof gehakte pecannoten en verse peterselie voor extra crunch en frisheid.
  • Extra tip: Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan voor extra smaak.
Tags: BorrelDiner
Mini tortilla Crispy Chili2025-09-30T16:07:31+01:00

Gemaakt
met