Tortilla met vega gehaktballetjes
2 personen
Tijd voor een Italiaanse feestje! Want wie houdt er nou niet van (vegetarische) Italiaanse gehaktballetjes? Je zet dit kleurrijke feestje in een handomdraai op tafel.. Tricolore? Si!!
Ingrediënten
- 5 paprika-chili tortilla's
- 250 gr garden gourmet vegetarische balletjes
- 2 tenen knoflook
- 2 sjalotten
- 1/2 limoen
- 10 gr kruiden (dragon, kervel, salie, oregano)
- 50 gr trostomaatjes
- 100 gr puntpaprika gepoft
- 50 gr rucola
- 50 gr parmezaanse kaas
- Basilicum
App ingrediënten
Instructies
- Bak de sjalotten samen met de knoflook. Voeg de olijfolie toe, gevolgde door de fijngehakte kruiden.
- Bak in een aparte pan de vegetarische gehaktballetjes. Zodra deze krokant gebakken zijn, voeg je ze bij de dressing toe.
- Maak het op smaak met het sap en rasp van de citroen en vers gedraaide zwarte peper.
- Rooster de tortilla kort in een pan, beleg het daarna met de gehaktballetjes. Vul de tortilla tot slot met de tomaat, verse basilicum, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.