Project omschrijving

Tuna melt paprika wrap

15 Minuten

Zin in een frisse wrap met tonijn voor de lunch? Probeer dan eens onze groentewrap met tonijnsalade, kaas en nog veel meer groente. Super lekker en ook nog eens super eenvoudig. Dat is dus gemakkelijk een stapje beter. Let’s roll!

Dit recept komt uit het ‘it’s a wrap!’ kookboek. Op zoek naar nog meer recept inspiratie? Bestel het kookboek hier.

No Fairytales Paprika Chili tortilla2020-08-26T11:19:19+02:00

Gemaakt
met

Tuna melt wrap

Ingrediënten

  • 1 pakje No Fairytales paprika-chilitortillas
  • 100 g Chinese kool, gesneden
  • 4 plakjes cheddar
  • 1 blikje tonijn op water
  • 3 bosuien
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 el kappertjes
  • 3 el yoghurtmayonaise
  • 1 tl sambal badjak
  • zout en peper, naar smaak

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de bosui in dunne reepjes, de bleekselderij in kleine blokjes, en hak de kappertjes fijn. Meng de bosui, bleekselderij, en kappertjes met de uitgelekte tonijn, de mayonaise en de sambal. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
  2. Beleg de tortilla’s in het midden met de tonijnsalade, de Chinese kool, en de cheddar.
  3. Vouw alle hoeken naar binnen tot een soort envelopje. Bak de envelopjes in een panini- of tosti-ijzer tot ze mooie grillstrepen hebben en de kaas gesmolten is.

Andere recepten