Tuna melt wrap met paprika chili tortilla

15 minuten
5
Zin in een frisse wrap met tonijn voor de lunch? Probeer dan eens onze groentewrap met tonijnsalade, kaas en nog veel meer groente. Super lekker en ook nog eens super eenvoudig. Dat is dus gemakkelijk een stapje beter. Let’s roll!
Dit recept komt uit het ‘it’s a wrap!’ kookboek. Op zoek naar nog meer recept inspiratie? Bestel het kookboek hier.

Ingrediënten

5
5
  • 1 pakje No Fairytales paprika-chili tortilla’s
  • 100 g Chinese kool, gesneden
  • 4 plakjes cheddar kaas
  • 1 blik tonijn op water
  • 3 bosuien
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 el kappertjes
  • 3 el yoghurtmayonaise
  • 1 tl samba badjak
  • zout & peper, naar smaak
App ingrediënten

Instructies

  • Laat de tonijn uitlekken. Snijd de bosui in dunne reepjes, de bleekselderij in kleine blokjes, en hak de kappertjes fijn.
  • Meng de bosui, bleekselderij, en kappertjes met de uitgelekte tonijn, de mayonaise en de sambal. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
  • Beleg de tortilla’s in het midden met de tonijnsalade, de Chinese kool, en de cheddar.
  • Vouw alle hoeken naar binnen tot een soort envelopje. Bak de envelopjes in een panini- of tosti-ijzer tot ze mooie grillstrepen hebben en de kaas gesmolten is.
Paprika Chili tortilla2024-07-22T10:13:31+01:00

Gemaakt
met

Andere recepten