All Star(ter)

No Fairytales is een snelgroeiende, succesvolle food scale-up met een bevlogen team van 14 All Stars die met elkaar het verschil willen maken. Het team van No Fairytales werkt hard om als challenger consumenten te verrassen met voeding die een stap gezonder is.

Om deze ambitieuze groei in goede banen te leiden zijn we op zoek naar de volgende All Star die ons team komt versterken.

Daarbij begrijpen wij ook dat jij misschien nog niet precies weet wat je wel en niet leuk vindt. Daarom willen we graag ambitieuze starters de kans geven om in een inspirerende omgeving mee te werken binnen verschillende teams om jou de kans te geven veel te leren en te ontdekken waar je passie ligt. In samenspraak ga je vervolgens binnen  een van onze teams verder in een vaste functie.

Over No Fairytales

De introductie van No Fairytales’ eerste product ‘de groentetortilla’ was een wereldprimeur en heeft als ‘gamechanger’ gefungeerd in een markt die voorheen gekenmerkt werd door weinig innovatie.

No Fairytales heeft daarmee de tortillamarkt flink opgeschud en een unieke positie weten te veroveren. Sinds de oprichting in 2016 zijn de groentetortilla’s van No Fairytales inmiddels te koop bij meer dan 4000 supermarkten in vijf Europese landen en is onlangs met succes een tweede product gelanceerd: de vriesverse burrito. De ambitie is om dit jaar de consument met nog 2 of 3 innovatieve gezondere producten te verrassen.

All Star programma

  • Je neemt de lead in het managen van verschillende projecten op het gebied van bijvoorbeeld sales, marketing, innovatie en/of supply chain (afhankelijk van je interesses en achtergrond)
  • Daarbij kan je denken aan het meewerken aan de lancering van een nieuw product, de introductie in een nieuwe markt, het ondersteunen van marketing-of sales activiteiten in verschillende markten maar bijvoorbeeld ook projecten op het gebied van supply chain of product innovatie.

Jouw achtergrond

  • Je hebt een afgeronde bachelor – of  masteropleiding
  • Het is je ambitie om bij een ondernemende scale-up te werken waar je echt het verschil kan maken.
  • Je staat achter onze missie om mensen gezonder te laten eten
  • Je hebt minimaal 1 stage gelopen

Solliciteren!?

Heb je interesse om deel te nemen aan het All Star programma? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.