De Paprika Chili Tortilla Fajita

Paprika Fajita Tortilla

Moment:

Aantal personen:

Bereidingstijd:

diner

4

40 minuten

Vrienden en familie over de vloer? We got your back.

Binnen no time zet je deze heerlijke kip fajita op tafel, waar zowel jong als oud van zal smullen!

Ingrediënten

  • 8 Paprika Chili tortilla’s
  • 400 g kipfilet
  • 2 rode uien
  • 1el paprikapoeder
  • 1 t knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 avocado’s
  • 300 g Rode Kool
  • 150 g Mais

Bereidingswijze

  1. Doe de kip, ui, paprika, olijfolie, knoflook en het paprikapoeder in een schaal. Voeg peper naar smaak toe en schep goed om. Marineer de kip afgedekt minstens 30 min. In de ijskast.
  2. Verhit de koekenpan (zonder extra olie) en doe de gemarineerde kip in de pan gedurende 8 min. op matig vuur.
  3. Snijd de avocado in plakjes en prak deze tot een glad mengsel (crème).
  4. Besmeer de tortilla met de avocado crème. Beleg vervolgens met de geroosterde fajita kip, rode kool en mais.
  5. Serveer de tortilla’s aan tafel en rol ze op!

Meer recepten