“Wat als wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de groenteconsumptie?”

Bernadette Kooijman

Pizzaburger

“Vijf jaar geleden plofte ik na een lange dag werken neer op de bank.
Toen ik een reclame voorbij zag komen over een nieuwe food ‘innovatie’, genaamd de pizzaburger, dacht ik; dit is het zoveelste voorbeeld van vieze, vette calorieën verkopen, en dus besloot ik dat het tijd was om iets te gaan doen. Ik wilde écht iets positief veranderen, door producten te maken waarmee je ongemerkt een betere keuze maakt.

Gezond eten moet iets zijn waar je niet over na hoeft te denken.

Zo ontstond het idee voor de groentetortilla. De groentetortilla’s helpen jou gemakkelijk een stapje beter te eten, niet alleen omdat ze bijna voor de helft uit groenten bestaan, ook omdat ze je vaak vult met veel meer groenten! Op deze manier hopen we met No Fairytales een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de groenteconsumptie van mensen. “

  • MAKKELIJK

  • LEKKER

  • MEER GROENTEN

No Fairytales groente wraps

Samen geven wij de
groenteconsumptie een boost!

Elke keer dat jij kiest voor de groentetortilla, loopt onze groenteteller verder op en boost JIJ de groenteconsumptie. Lekker bezig!

Zoveel kilo meer groenten hebben we samen al gegeten:

No Fairytales

Volg ons op social

No Fairytales probeert nieuwe producten op de markt te brengen, die het voor jou makkelijk maken om een stapje beter én lekkerder te eten. Zonder daarvoor je eetgedrag ingrijpend te veranderen.

Heb je tips of ideeën? Vind je het leuk om nieuwe producten te proeven of sta je open voor vragen om jou als consument beter te leren kennen? Laat het ons weten!

Ontdek alle
smaken

Vers in het koelschap
No Fairytales Bietentortilla2021-05-31T14:09:11+02:00
No Fairytales Spinazietortilla2021-04-23T12:39:52+02:00
No Fairytales Worteltortilla2021-05-31T13:37:05+02:00
No Fairytales Paprika Chili tortilla2021-05-31T14:39:20+02:00