Mini tortilla's Crispy Chili met cottage cheese & kip
4 personen
Maak je eigen protein power wraps met onze Crispy Chili Mini Tortilla’s! Deze zachte, pittige mini soft taco’s zitten vol smaak, perfect om te vullen met kip, tofu of groenten. Gezond, snel en voor iedereen wat wils!
Ingrediënten
- 1 pakje Mini Tortilla Crispy Chili 8 mini tortilla's
- 200 gram Cottage Cheese
- 75 gram Boerenkool fijngesneden
- 300 gram Kipfilet
- 150 gram Cherrytomaatjes in partjes
- 1/2 bosje Verse peterselie
- 2 Snackkomkommers in dunne reepjes
- Zout & Peper
- 4 eetlepel Honing-mosterd dressing kant-en-klaar of zelfgemaakt
App ingrediënten
Instructies
- 1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg eventueel een bouillon blokje toe.
- 2. Zet het vuur laag zodat het water net onder het kookpunt blijft (het mag niet borrelen).
- 3. Leg de kipfilets in het water en pocheer ze 12–15 min., tot ze gaar zijn (kerntemperatuur ±75 °C).
- 4. Haal de kip uit het water, laat even rusten en trek uit elkaar.
- 5. Besmeer elke Mini Crispy Chili Tortilla met een royale lepel cottage cheese.
- 6. Strooi wat boerenkool op de tortilla en beleg met de kip.
- 7. Mix de cherrytomaatjes met de peterselie en leg samen met komkommer op de tortilla
- 8. Drizzle de honing-mosterd dressing over de mini tortilla's





