Mini tortilla's Crispy Chili met cottage cheese & kip

20 minuten
4 personen
Make your own protein power wraps met onze Crispy Chili Mini tortilla's

Ingrediënten

4
4 personen
  • 1 pakje Mini Tortilla Crispy Chili 8 mini tortilla's
  • 200 gram Cottage Cheese
  • 75 gram Boerenkool fijngesneden
  • 300 gram Kipfilet
  • 150 gram Cherrytomaatjes in partjes
  • 1/2 bosje Verse peterselie
  • 2 Snackkomkommers in dunne reepjes
  • Zout & Peper
  • 4 eetlepel Honing-mosterd dressing kant-en-klaar of zelfgemaakt
App ingrediënten

Instructies

  • 1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg eventueel een bouillon blokje toe.
  • 2. Zet het vuur laag zodat het water net onder het kookpunt blijft (het mag niet borrelen).
  • 3. Leg de kipfilets in het water en pocheer ze 12–15 min., tot ze gaar zijn (kerntemperatuur ±75 °C).
  • 4. Haal de kip uit het water, laat even rusten en trek uit elkaar.
  • 5. Besmeer elke Mini Crispy Chili Tortilla met een royale lepel cottage cheese.
  • 6. Strooi wat boerenkool op de tortilla en beleg met de kip.
  • 7. Mix de cherrytomaatjes met de peterselie en leg samen met komkommer op de tortilla
  • 8. Drizzle de honing-mosterd dressing over de mini tortilla's
Mini tortilla Crispy Chili2025-09-30T16:07:31+01:00

Gemaakt
met