Mini tortilla's Crispy Chili met cottage cheese & kip
4 personen
Make your own protein power wraps met onze Crispy Chili Mini tortilla's
Ingrediënten
- 1 pakje Mini Tortilla Crispy Chili 8 mini tortilla's
- 200 gram Cottage Cheese
- 75 gram Boerenkool fijngesneden
- 300 gram Kipfilet
- 150 gram Cherrytomaatjes in partjes
- 1/2 bosje Verse peterselie
- 2 Snackkomkommers in dunne reepjes
- Zout & Peper
- 4 eetlepel Honing-mosterd dressing kant-en-klaar of zelfgemaakt
App ingrediënten
Instructies
- 1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg eventueel een bouillon blokje toe.
- 2. Zet het vuur laag zodat het water net onder het kookpunt blijft (het mag niet borrelen).
- 3. Leg de kipfilets in het water en pocheer ze 12–15 min., tot ze gaar zijn (kerntemperatuur ±75 °C).
- 4. Haal de kip uit het water, laat even rusten en trek uit elkaar.
- 5. Besmeer elke Mini Crispy Chili Tortilla met een royale lepel cottage cheese.
- 6. Strooi wat boerenkool op de tortilla en beleg met de kip.
- 7. Mix de cherrytomaatjes met de peterselie en leg samen met komkommer op de tortilla
- 8. Drizzle de honing-mosterd dressing over de mini tortilla's