Mini tortilla's Crispy Chili borrelplank met vis
4 personen
Crispy Chili Tortilla borrelplank deluxe, but we keep it simple! Met deze drie feestelijke toppings zet je in no time iets speciaals op tafel en steel je de show bij elk etentje met vrienden (of gewoon lekker zelf op te eten).
Ingrediënten
- 1 pakje Mini tortilla Crispy chili (8 stuks)
- 75 gram Verse, rauwe tonijn in blokjes
- 2 eetlepel Roomkaas
- 1/2 Avocado in plakjes
- 1 theelepel Furikake
- 1 Bos ui
- 2 eetlepels Munt pesto kant en klaar of zelf gemaakt
- 100 gram Cocktail garnalen in knoflook gemarineerd
- 2 theelepels Muhammara
- 1 Tomaat in blokjes
- Handje Geroosterde amandel schaafsel
- Handje Gefrituurde uitjes kant en klaar
- 2 eetlepels Kerrie hummus
- Handje Baby bladspinazie
- 100 gram Gebakken kibbeling
- Handje Rode kool dun geschaafd in azijn
- 1 eetlepel Wasabi mayonaise
App ingrediënten
Instructies
- Verwarm de Mini Crispy Chili Tortilla 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C zodat de tortilla lekker knapperig wordt.
- Crispy Chili Tortilla met Tonijn & Avocado: 1. Besmeer de crispy chili tortilla dun met roomkaas. 2. Verdeel plakjes avocado over de tortilla. 3. Leg hierop blokjes verse tonijn. 4. Bestrooi met furikake en voeg reepjes bosui toe.
- Crispy Chili Tortilla met Muntpesto & Garnalen: 1.Smeer een dunne laag muntpesto over de crispy chili tortilla. 2. Verdeel de in knoflook gemarineerde cocktailgarnalen erover. 3. Mix de muhammara met stukjes tomaat en doe een schepje op de tortillas. 4. Bestrooi met geroosterde amandelschaafsel en gefruite uitjes voor extra crunch.
- Kerriehummus & Kibbeling: 1. Verwarm de kibbeling zoals aangegeven op de verpakking. 2. Besmeer de tortilla met kerriehummus. 3. Leg er een paar blaadjes babyspinazie op. 4. Verdeel stukjes warme kibbeling erover. 5. Voeg dun geschaafde rode kool in zuur toe. Maak af met een swirl wasabimayo.