Zoete tortilla met fruit, speculoos en choco
2 personen
Zin in iets zoets? Dan is deze zoete bietentortilla gevuld met speculoos, fruit en chocolade de perfecte oplossing. Zo gemaakt en heerlijk als ontbijt, lunch of zoet tussendoortje!
Ingrediënten
- 2 bietentortilla’s
- 40 gr vegan pure chocolade
- 10 ml Blue Band 100% plantaardige variatie op kookroom
- 2 el Violife vegan creamy
- 4 speculoos koekjes
- 2 handjes bosbessen
- 1 banaan
App ingrediënten
Instructies
- Verwarm de chocolade in een kom boven een pan met warm water (au bain-marie). Meng de kookroom door de gesmolten chocolade.
- Leg de bietentortilla op een snijplank en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten.
- Bestrijk het kwart rechtsonder met een eetlepel creamy. Plaats op het kwart rechtsboven 2 speculoos koekjes. Smeer het chocolademengsel op het kwart linksboven en verdeel hier een handje bosbessen over. Snijd de banaan in dunne plankjes en leg de helft hiervan op het laatste kwart linksonder.
- Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
- Verwarm de tortilla 2 minuten per kant in een koekenpan.