Zoete tortilla met fruit, speculoos en choco

10 minuten
2 personen
Zin in iets zoets? Dan is deze zoete bietentortilla gevuld met speculoos, fruit en chocolade de perfecte oplossing. Zo gemaakt en heerlijk als ontbijt, lunch of zoet tussendoortje!

Ingrediënten

2
2 personen
App ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de chocolade in een kom boven een pan met warm water (au bain-marie). Meng de kookroom door de gesmolten chocolade.
  • Leg de bietentortilla op een snijplank en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten.
  • Bestrijk het kwart rechtsonder met een eetlepel creamy. Plaats op het kwart rechtsboven 2 speculoos koekjes. Smeer het chocolademengsel op het kwart linksboven en verdeel hier een handje bosbessen over. Snijd de banaan in dunne plankjes en leg de helft hiervan op het laatste kwart linksonder.
  • Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
  • Verwarm de tortilla 2 minuten per kant in een koekenpan.
Tags: Lunch Tortilla

Gemaakt
met

Andere recepten