Vacature Sales Manager


Over No Fairytales

No Fairytales is een snelgroeiende, succesvolle food scale-up met een gepassioneerd team van 10 professionals. Bij No Fairytales streven we ernaar consumenten te verrassen met voeding die een stap gezonder (én lekkerder) is. De introductie van ons product, ‘de groentetortilla’, was een wereldprimeur en heeft ons een unieke positie bezorgd, maar ons avontuur is nog lang niet klaar!

Bij No Fairytales krijg je snel veel verantwoordelijkheden en kun jij echt het verschil maken. Daarnaast groei je niet alleen in je rol, maar stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Last but not least, we zijn een klein en ambitieus team dat graag onze successen en uitdagingen viert met gezellige borrels en memorabele teamuitjes.

De Rol

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de groei van No Fairytales bij bestaande- en nieuwe retail accounts. Je speelt een cruciale rol in de snelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale up. We zoeken een ondernemende professional die No Fairytales nog sterker op de kaart kan zetten. Je bent bekend met het managen van belangrijke retailers en beschikt over een ondernemende mindset. Je herkent en benut kansen en weet plannen cijfermatig goed te onderbouwen.

Een aantal van jouw verantwoordelijkheden:

  • Leiden van succesvolle partnerships met retailers in Nederland en België, en het realiseren van groei bij jouw klanten in deze markten.
  • Opzetten en uitvoeren van impactvolle jaardeals, inclusief budgetverantwoordelijkheid voor jouw klanten.
  • Je bent verantwoordelijk voor Nielsen analyses, creatieve initiatieven en promo optimalisatie om gedurende het jaar de samenwerking te verbeteren en bij te sturen middels externe business updates.
  • Daarnaast biedt ons kleine en dynamische team altijd mogelijkheden om je ook op andere vlakken te ontwikkelen zoals trade marketing of category management.

Wat verwachten we van jou?

  • Circa 3-6 jaar werkervaring waarvan enkele jaren in relevante Key Account functies binnen FMCG
  • Ondernemende relatiebouwer met sterke communicatieve vaardigheden en bewezen onderhandelskills. Je werkt gestructureerd en baseert je acties op grondige analyses.
  • Je hebt ervaring in het managen van het volledige salesproces; het op- en uitbouwen van de relatie met potentiële- en bestaande retail klanten en andere partners.
  • Je bent een gedreven sales professional die met succes nieuwe business kansen creëert en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Solliciteren!?

Ben jij degene die ons team komt versterken en heb je na het lezen van deze vacature nog steeds interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.