Let’s swap it up!2024-05-22T16:13:14+01:00

Een gezonder alternatief voor
wraps, pizza’s en brood

Zomer is de perfecte tijd voor een lichte en gezonde maaltijd! Met onze easy foodswaps maak je je lunch (of avondeten) nog lekkerder, leuker én gezonder! Onze wraps zijn gemaakt met 45% échte groenten (geen poeder of sap), hierdoor bevatten ze minder onnodige calorieën, minder koolhydraten en meer vezels! Je kunt ze vinden vers in het koelschap.

Onze tortilla’s zijn een kleurrijk en gezond alternatief voor witte bloemtortilla’s of volkoren tortilla’s. Benieuwd naar de verschillen? Scroll verder en ontdek hoe je je zomerse lunch een gezonde twist kunt geven!

Ontdek de veelzijdigheid van onze ‘kleurrijke groentetortilla’s met échte groenten. Perfect voor wie op zoek is naar een alternatief voor traditioneel brood of wraps:

Klik op jouw favoriete foodswap en probeer ‘m zelf!

Zoek de verschillen

“Zijn groentetortilla’s gezond?”– deze vraag krijgen wij wel eens, en ons antwoord is dan volmondig: JA. Wij zijn de gezondere keuze (vs andere wraps) en hebben dit ook laten testen bij een onafhankelijk testbureau, NutriControl.

Weten hoe dit verschilt? We hebben de voedingswaarden voor je naast elkaar gezet. Beweeg de balk en bekijk de verschillen.

Ontdek onze nieuwe volkoren groentewrap

We zijn super trots dat het is gelukt om de allereerste volkoren groentetortilla te maken:

Lees hier onze blogs

Met onze blogs houden we jullie op de hoogte van alle gezondheidsvoordelen van onze tortilla’s en andere topics.

De volkoren groentetortilla: een variatie aan vezels

Het is algemeen bekend dat volkorenmeel beter is dan wit tarwebloem. Volkorenmeel bevat namelijk meer voedingsstoffen zoals vezels. Maar wat zijn vezels en waar zijn ze eigenlijk goed voor? Wij leggen het je uit!

Wat is de Nutri-score eigenlijk?

Het is je vast al opgevallen dat steeds meer producten in de supermarkt een Nutri-score logo op de verpakking hebben staan, zo ook die van ons. Maar helpt dit kleurrijke label nu echt om bewustere keuzes te maken? Wij leggen het uit.

Zijn onze groentewraps gezond?

Na enkele kritische geluiden over groentewraps vinden wij, als ontwikkelaar van de allereerste groentetortilla, dat het tijd is om uit te leggen hoe het nu echt zit.

Je vindt onze producten hier

The Bit Better Newsletter

Dat klinkt best lekker he? Het is ook niet zomaar een nieuwsbrief, maar eentje die naar meer smaakt! Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze nieuwste groentetortilla smaken (misschien bepaal jij de volgende smaak?), nieuwe producten (yes it’s coming soon!) of andere leuke acties… Stay tuned!  

Ps. No worries, we mailen je alleen als we écht wat leuks te melden hebben.  

Ready to (en)roll?  

Houd mij op de hoogte van nieuws en acties via email
You've got mail
Ga naar de bovenkant